09/29/17 - Cerita Wong Pati

Halaman

    Social Items

Senyum itu sehat
 SENYUM SEBENTAR
( Kalau Bisa )

Jo : hei ..omong2..
Man. : ono opo..
Jo. : duwe anak wedok iku isine gur sumelang, ati2
Man. : lha kenopo
Jo. : lha akeh lho sing LKMD
Man : opo iku LKMD
Jo. : lamar keri meteng disik Kamongko semboyane M-4
Man : opo meneh iku
Jo. : mangan ora mangan melu moro tuwo. Iyo ora?
 Man : Tobat meneh M -5. Moro tuwo macem2 mantu minggat
Jo. : Gene kowe kok yo reti..

SEKEDAR GUYONAN " Obat Stres "

SUBSCRIBE OUR NEWSLETTER