NEWS

SEKEDAR GUYONAN " Obat Stres "

Senyum itu sehat  SENYUM SEBENTAR ( Kalau Bisa ) Jo : hei ..omong2.. Man. : ono opo.. Jo. : duwe anak wedok iku isine gur ...